Ydelser

Jeg formidler viden og historier om byens udvikling, steder og rum.

Som skribent, fotograf og researcher i én leverer jeg gennemtænkte og sammenhængende produkter – og sparer tid og penge for mine kunder.

Mine kunder er arkitekter, bygherrer, ingeniører, entreprenører, fonde, kommuner og andre, som har behov for at indhente eller dele byfaglig viden, eller som ønsker at fortælle borgere og interessenter om et konkret projekt. 

Tekst

– tekstproduktion
– redigering og korrekturlæsning
– oversættelse (dansk-engelsk, engelsk-dansk)

af

– artikler
– publikationer og rapporter
– præsentationer
– webtekst
– ansøgninger, konkurrenceforslag, tilbud

Jeg er specialiseret i arkitekt- og byfaglige emner og har skrevet og redigeret tekster om alt fra klimatilpasning til bygningsarv, byrum og byliv, bæredygtig transport, udsatte boligområder og helende arkitektur. Jeg er god til at formidle kompleks faglig viden på en klar og vedkommende måde uden at forsimple det faglige indhold. Samtidig har jeg et skarpt blik for den gode fortælling og de fængende detaljer.

Se eksempler på mit tekstarbejde. 


Foto 

– arkitektur og byrum
– reportage
– events og konferencer

Jeg har altid fokus på mennesker og stemninger i mine billeder – selv når der ikke er personer i motivet. I mine billeder af arkitektur og byrum fokuserer jeg for eksempel på menneskers brug af og aftryk i rummene.

Se eksempler på mit fotoarbejde.


Research og vidensopsamling

– deskresearch, vidensindsamling (på dansk, engelsk og fransk)
– interview af fagpersoner, interessenter eller brugere

Jeg har erfaring med både akademisk forskning og research for virksomheder inden for det byggede miljø. Jeg opsamler viden, udfører interessentanalyser og undersøger tendenser inden for byudvikling og arkitektur både nationalt og internationalt.